آموزش طرز تهیه کیک هویج خوشمزه با فراستینگ پنیری
آموزش طرز تهیه کیک هویج خوشمزه با فراستینگ پنیری
آموزش آشپزی و دستور تهیه کیک هویج در منزل
مواد لازم کیک هویج (۱۲ نفر)
آرد:•: ۲۵۰ گرم
جوش شیرین:•: دو قاشق
بکینگ پودر:•: دو قاشق
نمک:•: یک قاشق
پودر دارچین:•: یک قاشق
جوز هندی:•: یک قاشق
هویج رنده:•: سه فنجان
نارگیل رنده:•: ۲۵ گرم
گردو خرد شده:•: ۱۱۰ گرم
کشمش:•: ۳۵ گرم
عسل:•: سه قاشق
روغن مایع:•: یک فنجان
آبلیمو:•: یک قاشق
شکر:•: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ:•: چهار عدد
عصاره وانیل:•: یک قاشق
مواد لازم فراستینگ پنیری
پنیر نرم:•: ۲۵۰ گرم
کره:•: ۵۰ گرم
پودر شکر:•: ۴۰ گرم
پودر دارچین:•: یک پینچ
طرزتهیه کیک هویج
•ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.•
•سپس یک قالب ۲۲ سانتی گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.•
•آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم الک کنید.•
•روغن و شکر را با هم مخلوط نمایید.•
•تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود•
•سپس عسل، آب لیمو و وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید.•
•هویج، نارگیل، کشمش و گردو را با آرد مخلوط کرده به مخلوط روغن اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.•
•خمیر کیک را در قالبی که آماده کرده بودید ریخته و حدود ۱ ساعت تا ۱ و نیم ساعت در فر بگذارید•
•تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید.•
• ۱۰ دقیقه که از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.•
•بعد از حدود ۱ – ۲ ساعت که کاملا سرد شد فراستینگ روی کیک را آماده کنید.•
•تمام مواد فراستینگ را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا حجیم شود•
•و اطراف و روی کیک را کاملا با این کرم بپوشانید و اطراف کیک را با پسته خرد شده بپوشانید•
•و روی کیک را به سلیقه ی خودتان تزئین کید که من از مروارید های طلایی برای روی کیک استفاده کردم•
•و شکلات یا پاستیل های قلبی را هم دور تا دور کیک در یک ردیف چیده ام.•