خواص بابونه + آموزش کامل طرز تهیه سس رژیمی بابونه و کرفس
خواص بابونه + آموزش کامل طرز تهیه سس رژیمی بابونه و کرفس
بابونه (chamomile)
ریختن چند قاشق غذاخوری از برگها و گلهای تازه و خرد شده بابونه روی سالاد بو و عطر خاصی به آن بخشیده و به دلیل طبیعت گرم آن سبب تحریک اشتها می گردد.
همچنین پاشیدن پودر برگ و گل خشک شده بابونه روی سالاد یا استفاده از آن به عنوان یک چاشنی معطر در تهیه سس توصیه می شود.
مصرف بابونه باعث ترشح شیره گوارشی می گردد و به عنوان داروی ضد آماس و ضد اسپاسم مانع تهوع و استفراغ می شود.
برگ بابونه زود هضم است و باعث زیاد شدن ادرار، عرق و افزایش شیر مادران می شود.
بابونه بادشکن نیز بوده و باد معده و روده را در هم می شکند.
از بابونه به صورت جوشانده یا عرق جهت تقویت معده، تسکین دردهای گوارشی، ضد عفونی نمودن معده و از بین بردن التهاب معده استفاده می شود.
بابونه تاثیر زیادی در افزایش میزان گلبولهای سفید خون دارد.
برای استفاده از بابونه در سالاد کمی بابونه تازه را خرد کنید و کمی برگ و دانه آویشن خرد شده را نیز به آن افزوده و روی سالاد بپاشید و خوب مخلوط کرده و صرف نمایید.
- مواد لازم برای تهیه سس رژیمی بابونه و کرفس:
- خیار شور(خرد شده) »»» 1 قاشق غذا خوری
- سرکه سفید »»» 2 قاشق غذا خوری
- کرفس (خرد شده) »»» 1 قاشق غذا خوری
- نمک »»» 1 قاشق چایخوری
- جعفری (خرد شده) »»» 1 قاشق چایخوری
- آب »»» 1 قاشق چایخوری
- پودر بابونه »»» 1/2 قاشق چایخوری
- پودر خردل »»» 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سفید »»» کمی
- آموزش کامل طرز تهیه سس رژیمی بابونه و کرفس:
پودر بابونه و خردل را در سرکه ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سایر مواد را نیز به سرکه اضافه کنید و خوب به هم بزنید و آنرا روی سالادها بخصوص سالادهای سرد بریزید و میل کنید.
منبع:کتاب رژیم سلامتی مجید حاتمی