خواص اکلیل کوهی+آموزش کامل طرز تهیه سالاد رژیمی اکلیل کوهی وماهی
خواص اکلیل کوهی+آموزش کامل طرز تهیه سالاد رژیمی اکلیل کوهی وماهی
اکلیل کوهی (رزماری):
از برگهای تازه و خرد شده اکلیل کوهی به دلیل وجود اسانس معطر و روغن فرار و همچنین تانن در سالاد و در تهیه خوراکهای مرغ و ماهی استفاده شود.
پودر برگهای خشک شده اکلیل کوهی به تنهایی یا همراه با سایر ادویه جات به عنوان چاشنی جهت خوش طعم نمودن غذاها به مخصوص سس سالاد به کار می رود.
از نظر خواص طبی و دارویی اکلیل کوهی اثر ضد عفونی کننده و معرق داشته و جریان خون را در اندامهای شکمی افزایش می دهد و در تحریک میزان ترشح شیره های گوارشی و ضفرا بسیار مفید است.
این گیاه شفا بخش برای معالجعه رماتیسم،فلج،سستی اعضاء،تشنج،اختلالات عصبی و تنفسی و همچنین نارسایی کبد و کیسه صفرا مفد و مؤثر است.
این گیاه وسبزی در ایران کمتر مورد توجه طباخان و بانوان آشپز ایرانی قرار گرفته ولی در کشور های اروپایی جایگاه ممتازی درآشپزخانه داشته و در تهیه سسها و هنگام خوردن گوشت کباب وجود آن ضروری است.
- اکلیل کوهی(خرد شده) »»» 1/2 قاشق غذاخوری
- پودر رازیانه و آویشن »»» 1/2 قاشق غذاخوری
- جعفری (خرد شده) »»» 1/2 قاشق غذاخوری
- گوشت ماهی کباب شده »»» 350 گرم
- کنسرو ماهی تن »»» 1/2 پیمانه
- سس مایونز »»» 1/2 پیمانه
- نمک و فلفل »»» به مقدار لازم
- خردل »»» 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز،خردل،ماهیتن،پودر رازیانه و آویشن،جعفری،اکلیل کوهی،نمک و فلفل را درون کاسه بزرگی مخلوط کنید.
گوشت ماهی کباب شده را به سایر مواد افزوده و سالاد را خوب بهم بزنید.
این سالاد را بلافاصله صرف کنید.