سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی
جمعه, ۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ ب.ظ

آموزش درست طرز تهیه پاچینی مخصوص در منزل

آموزش درست طرز تهیه پاچینی|طرز تهیه پاچینی مخصوص رستورانی|طرز تهیه پاچینی سوخاری و کبابی


 درست کردن پاچینی, پخت غذاهای سریع و کم هزینه

ورد فان » برای مشاهده آموزش درست طرز تهیه پاچینی به ادامه مطلب مراجعه کنید

پاچینی یک  که غذا خشومزه بوده وشما میتوانید آن را با کمترین هزینه تهیه کنید ، و در مهمانی هایت به عنوان دسر و پیش غذا استفاده نمایید

مواد لازم برای طرز تهیه پاچینی خانگی :

  1. بازوی مرغ : 6 عدد
  2. پیاز : 1 عدد
  3. آب لبمو ترش : 2 قاشق سوپخوری
  4. آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری
  5. کنجد : 4 قاشق سوپخوری
  6. پودر سوخاری : 1 پیمانه
  7. تخم مرغ : 1 عدد
  8. پنیر پارمزان : 2 قاشق سوپخوری
  9. نمک و فلفل سیاه و آویش: به مقدار لازم
  10. زعفران آب گرفته : مقداری
  11. روغن : جهت سرخ کردن
 

آموزش درست طرز تهیه پاچینی مخصوص خانگی :
برای درست کردن پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کرده و با یک عدد پیاز رنده شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود. مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید

بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا بتوانید گوشت را از استخوان جدا کنید حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.

تهیه پاچینی,درست کردن پاچینی

طرز آماده کردن پاچینی

گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می زنید بهتر جمع می شود و خودش را می گیرد.

در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت راحسابی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.

حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.

در مایتابه یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.

یادتان باشد حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.

بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرفی مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

  مواد لازم برای پاچینی,نحوه درست کردن پاچینی

آموزش درست طرز تهیه پاچینی مخصوص در منزل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی