سه شنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۰۰ ب.ظ
طرز تهیه ته چین کباب کوبیده
اراک فانی >> برای مشاهده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده به ادامه مطلب مراجعه کنید
برنج 3پیمانه |
گوشت (گوشت آماده برای کباب) 200گرم |
ماست 2قاشق غذاخوری |
روغن مایع 2قاشق غذاخوری |
زعفران یک قاشق غذاخوری |
گلاب 1قاشق غذاخوری |
هل (پودر) به میزان لازم |
گوجه فرنگی به میزان لازم |
آب 1چهارم پیمانه |
کره 50گرم |
طرز تهیه:
برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.
بنا به گزارش آکاایران : برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدید)
قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
حالا ماست،روغن
مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده
مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج
سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.
نکات:
1)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.
2)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.
3)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.
4)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.
۹۴/۰۶/۱۷