سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی
شنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰ ق.ظ

طرز تهیه کباب های ژاپنی

مواد لازم برای کباب های زاپنی, طرز تهیه کباب های ژاپنی


اراک فانی >> برای مشاهده طرز تهیه کباب های ژاپنی به ادامه مطلب مراجعه کنید...


با نحوه پخت انواع کباب های ژاپنی آشنا شوید


مواد لازم برای بیف رول :

 گوشت استیک  6 برش
مارچوبه 12 شاخه
 پیاز  12 عدد
هویج 1 عدد
سس سویا ربع فنجان
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم
قارچ ریز، خرد شده 100 گرم
پلو برای سرو کنار بیف رول


طرز تهیه بیف رول :
یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های مورد نظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

 

طرز تهیه کباب ژاپنی,طرز پخت رول بیف

رول بیف را می توانید با برنج و سس قارچ سرو نمایید


مواد لازم:

 هویج بزرگ خرد شده از طول نصف یک هویج (100 گرم)
لوبیا سبز، پاک شده  100 گرم
 قارچ 5 عدد
 فیله گوشت  400 گرم
روغن نباتی یا کانولا 2 قاشق چایخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. 3 یا 4 تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا 4 ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.

مواد لازم:

سس سویا 2 قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانه 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه، رنده شده 1 قاشق چایخوری
 فیله گوشت، خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم
پیاز، خرد شده 4 عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
سس سویا، شکر و زنجبیل را در کاسه متوسطی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود. روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.

گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.
گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
در همین حین، مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.

منبع: اراک فانی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی