سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی
جمعه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۰۰ ب.ظ

طرز تهیه خورش الو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز,پخت خورش آلو گشنیز

اراک فانی >> برای مشاهده طرز تهیه خورش الو گشنیز به ادامه مطلب مراجعه کنید...


در خورش آلو گشنیز منظور از آلو، سیب زمینی است


در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

مواد لازم برای خورش آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفر :

 روغن  یک پیمانه
پیاز  یک عدد، درشت خرد شده
 سیر  4 پر، کوبیده
ادویه‌ی خورشی  یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
گوشت خرد شده 500 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
گشنیز ساطوری یک کیلوگرم
گرد لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی خرد شده 3 عدد
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
محلول زعفران یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش آلو گشنیز :
مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.

در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

نکته برای پخت خورش آلو گشنیز:
* این دستور 100 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 260 گرم چربی و 3220 کیلوکالری انرژی دارد.

* در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

* این غذا متعلق به جنوب ایران می‌باشد.

منبع : اراک فانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی