شنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۱۵ ب.ظ
طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر
اراک فانی >> برای مشاهده طرز تهیه اسپاگتی با پنیر به ادامه مطلب بروید...
مواد لازم : برای 6 نفر
اسپاگتی | 227 گرم |
شیر | 1.2 پیمانه |
تخممرغ | 1 عدد |
گوشت گاو | 450 گرم |
پیاز متوسط خردشده | 1 عدد |
فلفل دلمهای سبز خردشده | 1 عدد متوسط |
گل سیر خردشده | 2 عدد |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
زیره | 1.2 قاشق چایخوری |
پونهی کوهی | 1.2 قاشق چایخوری |
نمک | 1.2 قاشق چایخوری |
فلفل | 1.2 قاشق چایخوری |
سس گوجه فرنگی | حدوداً 227 گرم |
پنیر چدار خردشده | 1.2 پیمانه |
پنیر مونتری جک خردشده | 1.2 پیمانه |
طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر :
ابتدا
اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. شیر و تخممرغ را خوب ترکیب کنید.
اسپاگتی که آب آن رفته است را با شیر و تخممرغ مخلوط کنید. خوب هم
بزنید. ترکیب اسپاگتی را در یک ظرف 23 در 33 سانتیمتری بریزید. گوشت گاو
را با پیاز، فلفل سبز و سیر در یک ماهیتابهی بزرگ تفت بدهید. اجازه بدهید
آب آن برود.
گوشت که آب آن رفته است را به ماهیتابه برگردانده و به
آن ادویه بزنید. بگذارید برای 2 دقیقه بپزد. آن را با سس گوجهفرنگی هم زده
و برای دو دقیقهی دیگر بپزید.
ترکیب گوشت را روی اسپاگتی پخش
کنید. کمی پنیر روی آن بریزید. برای ده دقیقه در دمای 218 درجهی سانتیگراد
فر، اسپاگتی را بپزید تا پنیر ذوب شده و پف کند.
اسپاگتی خود را از فر درآورده و بگذارید ده دقیقه بماند.
بعد از در آوردن اسپاگتی از فر بگذارید ده دقیقه بماند سپس آن را برش بزنید و نوش جان کنید.
منبع:اراک فانی
۹۴/۰۶/۰۷