يكشنبه, ۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۴۵ ب.ظ
روش جدید تهیه آش اوماج
روش جدید تهیه آش اوماج
اراک فانی >> برای مشاهده دستور پخت آش اوماج به ادامه مطلب بروید...
دستور پخت آش اوماج خوشمزه و متفاوت
آش آماج یا به قول مردم محلی آش اوماج(عوماج) از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه استان همدان،تبریز،اردبیل و سایر مناطق ترک نشین کشور است پیشنهاد میکنم حتما این آش خوشمزه و ساده را درست کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
مواد لازم :
اماج: یک پیمانه
سبزی آش (تره، پیازچه): 500 گرم
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
عدس: 150 گرم
لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
* لوبیای چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
* عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.
* بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج ها به هم نچسبند.
* بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم مرغ را بشکنید و کم کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.
* سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
۹۴/۰۶/۰۱