سه شنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۰۰ ب.ظ
طرز تهیه خورش با گوشت بره
طرز تهیه خورش با گوشت بره
اراک فانی >> برای مشاهده طرز تهیه خورش با گوشت بره به ادامه مطلب بروید...
دستور تهیه خورش با گوشت بره
مواد لازم :
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده 800گرم
سوپ گوجه 420 گرم
آب 6 فنجان
جو پوست کنده یک دوم فنجان
گوشت استیک خرد شده در قطعات 3 سانتی متری
نان تست 150 گرم
هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده
طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید.
گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود.
در این هنگام آرد ، پیاز ، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید.
بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند .
سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید.
2 ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید .
سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید.
۹۴/۰۵/۲۰