طرز تهیه استانبولی ماهی
طرز تهیه استانبولی ماهی
اراک فانی>> برای مشاهده طرز تهیه غذا استانبولی با ماهی به ادامه مطلب بروید...
اگر طرفد ار استانبولی پلو هستید، حتما از این نوع با ماهی د ارش هم خوشتان می آید. غذای سنتی مرد م د ریای عمان و البته شهر سراوان. این پلو مثل بیشتر غذاهای مرد م این منطقه، عطر و طعم پر اد ویه و خاص خود ش را د ارد. پلویی که مرد م این شهر با آن از مهمان های خاص و ویژه شان خصوصا د ر شب های ماه رمضان برای افطار پذیرایی می کنند.
مواد لازم برای 4نفر
500 گرم ماﻫﯽ ﺷﯿﺮ
2 پیمانه برنج
1 ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩ ﺭﺷﺖ
1 عد د ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ
3 عد د ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ 89
2 /1 ق م ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻤﮏ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
2 ق س ﺍﺩ ﻭﯾﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻣﺎﻫﯽ
1 ق س آب لیمو
1 ق س اد ویه ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺮﯾﺎﻧﯽ
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ
1 ق س ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺧﺮﺩ شد ه
2 عد د ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ آب پز
3 پیمانه بزرگ آب جوش،
ﭼﻮﺏ ﺩ ﺍﺭﭼﯿﻦ و ﺑﺎﺩﯾﺎﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍی ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ 3 ﻋﺪﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩ ﻥ ﺑﺮﻧﺞ
طرز تهیه:
1. برنج را با باد یان، د ارچین و مقد ار کافی آب بگذارید خیس بخورد.
2. نمک، زرد چوبه، اد ویه ماهی و اد ویه مخصوص بریانی را با هم مخلوط کرد ه و روی ماهی بمالید.
3. تکه های ماهی را د اخل تابه، د رون روغن، روی حرارت ملایم سرخ کنید.
4. پیازها و سیرها را د ر یک قابلمه بزرگ تفت د هید. زنجبیل، گوجه فرنگی خرد شد ه و گشنیز را هم به آن اضافه کنید.
5. تکه های سرخ شد ه ماهی، نمک، زرد چوبه، آب لیمو و آب جوش را هم د اخل قابلمه اضافه کنید. وقتی جوش آمد برنج را هم بریزید.
6. وقتی آب برنج تمام شد، روی برنج کمی گشنیز بریزید و بگذارید د م بکشد، سپس روی آن را با تخم مرغ آب پز تزیین کنید.
جور دیگه