سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی
چهارشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۵، ۰۳:۲۳ ب.ظ

آموزش طرز تهیه پاچینی بریان و کبابی رستورانی

آموزش طرز تهیه پاچینی بریان و کبابی رستورانی

طرز تهیه پاچینی,طرز تهیه پاچینی کبابی,طرز تهیه پاچینی بریان

آموزش آشپزی و دستور تهیه پاچینی بریان در منزل

پاچینی,پاچینی مرغ,پاچینی در فر

مواد لازم پاچینی بریان

بازوی مرغ شش عدد

پیاز یک عدد

آب لبمو ترش دو عدد قاشق

آرد ذرت یک قاشق

کنجد چهار قاشق

پودر سوخاری یک پیمانه

تخم مرغ یک عدد

پنیر پارمزان یک قاشق

نمک و فلفل سیاه و آویش به مقدار کافی

زعفران آب گرفته مقداری

روغن جهت سرخ کردن

پاچینی,پاچینی مرغ,پاچینی در فر

 طرز تهیه پاچینی,طرز تهیه پاچینی کبابی,طرز تهیه پاچینی بریان

طرز تهیه پاچینی بریان

برای درست کردن پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم.

بازوهای مرغ را جدا کرده و با یک عدد پیاز رنده شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.

مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود.

اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید.

بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا بتوانید گوشت را از استخوان جدا کنید حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.

گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود.

اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید.

بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می زنید بهتر جمع می شود و خودش را می گیرد.

در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت راحسابی با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.

حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.

در مایتابه یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.

یادتان باشد حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.

بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرفی مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

پاچینی,پاچینی مرغ,پاچینی در فر

آموزش طرز تهیه پاچینی بریان و کبابی رستورانی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی