سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی

آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای بسیار خوشمزه و خانگی

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه,دستور تهیه نان خامه ای,آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای

آموزش آشپزی و دستور تهیه نان خامه ی در منزل

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

مواد لازم نان خامه ای

آرد ℘℘℘ ۲۰۰ گرم

آب ℘℘℘ ۴۰۰ گرم

روغن مایع ℘℘℘ ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

شربت با یک قاشق عسل ℘℘℘ یک قاشق

بکینگ پودر ℘℘℘ یک قاشق

تخم مرغ ℘℘℘ پنج عدد

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه,دستور تهیه نان خامه ای,آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای

اول آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.

بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.

مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.

دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

آموزش تصویری درست کردن نان خامه ای

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه,دستور تهیه نان خامه ای,آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای

خمیر نان خامه ای که درست کرده ایم و آماده است

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه,دستور تهیه نان خامه ای,آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای

 ماسوره زده آماده برای رفتن داخل فر

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه,دستور تهیه نان خامه ای,آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای

 خامه فرم گرفته

برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با ۱۵۰ گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود.

طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای با تصویر,طرز تهیه نان خامه ای بدون فر

آموزش تصویری طرز تهیه نان خامه ای بسیار خوشمزه و خانگی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی