سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو جوک

سایت تفریحی اراک فانی
فال روزانه مدل لباس مدل مو جوک
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
  • ۲۱ مرداد ۹۵، ۰۸:۰۷ - علی صفری
    عالی

آموزش طرز تهیه کیک هویج خوشمزه با فراستینگ پنیری

کیک هویج,طرزتهیه کیک هویج,دستور پخت کیک هویج

آموزش آشپزی و دستور تهیه کیک هویج در منزل

کیک شکلات زرد آلو,طرز تهیه کیک شکلات زرد آلو,دستور پخت کیک شکلات زرد آلو

مواد لازم کیک هویج (۱۲ نفر)

آرد:•: ۲۵۰ گرم

جوش شیرین:•: دو قاشق

بکینگ پودر:•: دو قاشق

نمک:•: یک قاشق

پودر دارچین:•: یک قاشق

جوز هندی:•: یک قاشق

هویج رنده:•: سه فنجان

نارگیل رنده:•: ۲۵ گرم

گردو خرد شده:•: ۱۱۰ گرم

کشمش:•: ۳۵ گرم

عسل:•: سه قاشق

روغن مایع:•: یک فنجان

آبلیمو:•: یک قاشق

شکر:•: ۲۵۰ گرم

تخم مرغ:•: چهار عدد

عصاره وانیل:•: یک قاشق

مواد لازم فراستینگ پنیری

پنیر نرم:•: ۲۵۰ گرم

کره:•: ۵۰ گرم

پودر شکر:•: ۴۰ گرم

پودر دارچین:•: یک پینچ

کیک شکلاتی مغر دار,طرز تهیه کیک شکلاتی مغر دار,دستور پخت کیک شکلاتی مغر دار

کیک هویج,طرزتهیه کیک هویج,دستور پخت کیک هویج

طرزتهیه کیک هویج 

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس یک قالب ۲۲ سانتی گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم الک کنید.

روغن و شکر را با هم مخلوط نمایید.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود

سپس عسل، آب لیمو و وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید.

هویج، نارگیل، کشمش و گردو را با آرد مخلوط کرده به مخلوط روغن اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.

خمیر کیک را در قالبی که آماده کرده بودید ریخته و حدود ۱ ساعت تا ۱ و نیم ساعت در فر بگذارید

تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید.

۱۰ دقیقه که از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.

بعد از حدود ۱ – ۲ ساعت که کاملا سرد شد فراستینگ روی کیک را آماده کنید.

تمام مواد فراستینگ را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا حجیم شود

و اطراف و روی کیک را کاملا با این کرم بپوشانید و اطراف کیک را با پسته خرد شده بپوشانید

و روی کیک را به سلیقه ی خودتان تزئین کید که من از مروارید های طلایی برای روی کیک استفاده کردم

و شکلات یا پاستیل های قلبی را هم دور تا دور کیک در یک ردیف چیده ام.

کیک استرالیای,طرز تهیه کیک استرالیایی,دستور پخت کیک استرالیایی

آموزش طرز تهیه کیک هویج خوشمزه با فراستینگ پنیری

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۳

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی